Toate etapele din crearea unui produs, de la proiectare, selecționarea materialelor, debitare, tăiere, frezare și până la asamblare și ambalare, sunt lucrate cu cea mai mare atenție de către personal calificat, respectând standardele de calitate.

Ușile Vario Door sunt proiectate pentru funcționarea pe termen lung, de aceea sunt gândite să ofere stabilitate, rezistență la uzura mecanică și la influențele factorilor externi, precum și rezistență la trafic moderat-intens.

Cele mai apreciate avantaje pe care le punem la dispoziția clienților noștri sunt tocurile de ușă cu dimensiuni ajustabile, balamalele teflonate pe interior, și cel mai notabil, posibilitatea de a modifica un model existent sau a crea propriul model, unic, la comandă.

Tipuri de interior usa

 

Canatul de uşă este prevazut cu trei laturi fălţuite cu balamale pivotante şi este construit dintr-un cadru perimetral din lemn de răşinoase cu întăritura în colţuri şi laterale, iar miezul uşii poate fi compus fie din carton cerat, dispus tip fagure de stabilizare cu alveole pentru evitarea formarii condensului, fie pal tubular dispus longitudinal, cu două tăblii din MDF cu o grosime de 4 milimetri fiecare şi finisate cu furnir sintetic sau melamină, cu rezistenţă sporită la acţionări mecanice. Ambele tipuri de finisaj imită foarte bine nuanţa lemnului.

  Interior celular de tip fagure compus din carton cerat

      Interior tubular din placa fibrolemnoasă PAL

Cadru perimetral din lemn de răşinoase

Interior de tip fagure

Interior de tip tubular

 

Sensuri de deschidere

Deschidere stanga                            Deschidere dreapta

Sectiuni

Secţiuni uşă cu interior fibrolemnos, având geam cu rama mică

 

Secţiuni uşă cu interior celular de tip fagure, având geam cu rama mare

Pin It on Pinterest

Share This