Uşile pe care le comercializăm sunt proiectate şi construite în cea mai mare fabrică de uşi din Europa de Est, cu o experienţă de peste 12 ani.

 

Această fabrică este dotată cu ultima generaţie de echipamente tehnologice, care susţin, alături de specialişti în domeniul prelucrării lemnului, producţia de serie a unei varietăţi de uşi solide, sigure, rezistente.

 

Pentru a menţine standardele sus, fabrica a implementat politica de calitate de-a lungul întregului flux operaţional şi în toate departamentele, aliniindu-se astfel standardelor şi cerinţelor europene.

 

Obiectivele sunt de a menţine procesul tehnologic stabil şi de a investi în materie primă de cea mai bună calitate, pentru ca produsul finit – uşile – să răspundă nevoilor celor mai pretenţioşi clienţi din Europa.

Produsele Brama, pe care le comercializăm, sunt simbolul calităţii şi al stilului.

Preocupaţi de a oferi clienţilor noştri posibilitatea de a alege, pe lângă gama de produse Brama, găseşti în portofoliul nostru o mare varietate de uşi.

Putem spune că avem cea mai completă gama de uşi. Iar dacă este ceva ce nu avem în catalog sau îţi plac mai multe modele şi nu te poţi hotărî pe care sa îl alegi, îţi putem crea uşa pe comandă, combinând caracteristicile uşilor care ţi-au plăcut.

Avem cea mai diversificată gamă de uși iar calitatea produselor și flexibilitatea noastră ne face să fim prima alegere în rândul clienților nostri.

Te aşteptăm să ne cunoşti şi să alegi uşa care ţi se potriveşte!

Noi definim usile!

Pin It on Pinterest

Share This